Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 300 g di acqua
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 200 g di semola rimacinata di grano duro
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 15 g di sale
- 150 g di pomodori ciliegino, preferibilmente grandi e maturi
- 50 g di olive baresane (vedere varianti)
- 1 pizzico di origano secco + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2565 kJ / 613 kcal
- Eiwitten
- 14.8 g
- Koolhydraten
- 99.2 g
- Vetten
- 20.2 g
- Vezels
- 5.1 g
Alternatieve recepten
Panzerotto pomodoro e mozzarella con polpo, rucola e ricotta al limone
3 Std. 20 Min
Pizzi leccesi
6h
Calzone
2h 50min
Focaccia di patate
2h 50min
Pucce
7h
Calzone pugliese alle cipolle
2h 30min
Pettole pugliesi
3h
Focaccia classica ad alta idratazione
5 Std.
Focaccia pugliese
1 Std. 10 Min
Focaccia barese TM6
4h
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3 Std. 20 Min
Pizza barese ai pomodorini
2h