Apparaten en accessoires
Pasta frolla
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 10min
600 g
Ingrediënten
-
½ stecca di vaniglia, solo la scorza (senza la parte bianca)1 limone solo la scorza (senza la parte bianca)
-
80 g di zucchero
-
300 g di farina tipo 00
-
150 g di burro morbido a pezzi
-
1 pizzico di sale
-
1 uovo
-
1 tuorlo
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 600 g
Natrium
86 mg
Eiwitten
36.6 g
Calorieën
8962.1 kJ /
2526 kcal
Vetten
133.5 g
Verzadigd vet
80 g
Koolhydraten
298.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Le basi di pasticceria
5 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je het ook leuk...
Crostata crema e amarene
1u. 30min
Pasta biscotto
1u.
Pan di Spagna
1u.
Pasta choux
2u.
Besciamella
15min
Torta mimosa
1u. 5min
Panettone gastronomico natalizio
7u.
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1u. 20min
Crema pasticcera alla vaniglia
15min
Zeppole di San Giuseppe
1u. 50min
Crema pasticcera al cucchiaio
15min
Crema Bimby ® (TM6)
45min