Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova (da 60 g circa)
- Voeding
- per 18 pezzi
- Calorieën
- 5075.2 kJ / 1213 kcal
- Eiwitten
- 28.1 g
- Koolhydraten
- 97.5 g
- Vetten
- 79.2 g
- Verzadigd vet
- 45.2 g
- Natrium
- 194 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan di Spagna
1 godz.
Pasta choux al cacao
1 godz. 10 min
Dessert di Capodanno alla melagrana
1 godz.
Pasta Choux
2 godz.
Pan di Spagna
1 godz. 50 min
Cigni alla crema diplomatica
2 godz.
Code di aragosta con crema pasticcera
6 godz.
Paris Brest
3h 30min
Crema mousseline
1 godz.
Pasta biscotto
1 godz.
Zeppole di San Giuseppe
1 godz. 50 min
Bignè con crema pasticcera
3h