Apparaten en accessoires
Pasta choux
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
18 pezzi
Ingrediënten
-
150 g di acqua
-
80 g di burro a pezzi
-
1 pizzico di sale
-
10 g zucchero
-
120 g di farina tipo 00
-
3 uova (da 60 g circa)
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 18 pezzi
Natrium
194 mg
Eiwitten
28.1 g
Calorieën
5075.2 kJ /
1213 kcal
Vetten
79.2 g
Verzadigd vet
45.2 g
Koolhydraten
97.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Le basi di pasticceria
5 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je het ook leuk...
Pasta Choux
2 godz.
Pasta biscotto
1 godz.
Pan di Spagna
1 godz.
Crema pasticcera
15 min
Pasta Choux
2 godz.
Pan di Spagna
1 godz. 50 min
Cavatelli
1 godz. 30 min
Pasta choux al cacao
1 godz. 10 min
Paris Brest
3 godz. 30 min
Crema pasticcera alla vaniglia
15 min
Zeppole di San Giuseppe
1 godz. 50 min
Bignè con crema pasticcera
3 godz.