Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova (da 60 g circa)
- Voeding
- per 18 pezzi
- Calorieën
- 5075.2 kJ / 1213 kcal
- Eiwitten
- 28.1 g
- Koolhydraten
- 97.5 g
- Vetten
- 79.2 g
- Verzadigd vet
- 45.2 g
- Natrium
- 194 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Dessert di Capodanno alla melagrana
1h
Pan di Spagna
1h
Crema pasticcera
15min
Pasta Choux
2h
Pan di Spagna
1h 50 min.
Pasta choux al cacao
1 Std. 10 Min
Cavatelli
1h 30min
Pasta biscotto
1h
Paris Brest
3 Std. 30 Min
Code di aragosta con crema pasticcera
6 Std.
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1h 20min
Zeppole di San Giuseppe
1h 50 min.