Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g di zucchero
-
1
cucchiaino di zucchero vanigliato, fatto in casa
of ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale - 220 g di mandorle pelate
- 1 albume (30 g circa)
-
20
g di acqua
of 20 g di Maraschino
- Voeding
- per 100 grammi
- Calorieën
- 1958 kJ / 468 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 25.9 g
- Vezels
- 5.9 g
Alternatieve recepten
Dolcetti siciliani di mandorle
45min
Cassata siciliana
6h 35min
Bon bon di marzapane
1 Std. 50 Min
Piccoli coni siciliani
1h 45min
Pasta Choux
2h
Zucchero a velo
5min
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Profiteroles
2h
Minnuzze di Sant'Agata
7h 30min
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3 Std.
Crema tartufo
12h 20min
Cannoli siciliani (alla maniera de i Soprano)
1 Std. 5 Min