Apparaten en accessoires
Pasta di mandorle
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 30min
500 g
Ingrediënten
-
220 g zucchero
-
½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale1 cucchiaino di zucchero vanigliato, fatto in casa
-
220 g di mandorle pelate
-
1 albume (30 g circa)
-
20 g di Maraschino20 g di acqua
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 grammi
Eiwitten
10.9 g
Calorieën
1958 kJ /
468 kcal
Vetten
25.9 g
Vezels
5.9 g
Koolhydraten
51 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Idee gustose
177 recepten
Italië
Italië
Le mie ricette
198 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je het ook leuk...
Pasta di mandorle
Keine Bewertungen
Pasta Choux
2 Std.
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Glassa di zucchero
10 Min
Minnuzze di Sant'Agata
7 Std. 30 Min
Cassata siciliana
6 Std. 35 Min
Bon bon di marzapane
1 Std. 50 Min
Scarcella di pasqua ripiena
55 Min
Éclair all'arancia
7 Std.
Bon bon ripieni di mandorle e nocciole
1 Std. 50 Min
Tetù
1 Std. 50 Min
Dolcetti siciliani di mandorle
45 Min