Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di lievito di birra disidratato
- 10 g di sale
- 80 g di zucchero
- 500 g di farina manitoba + q.b.
- 300 g di acqua fredda
- 300 g di burro, preferibilmente di ottima qualità, freddo
- 1 uovo sbattuto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1548 kJ / 370 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 40.3 g
- Vetten
- 21.7 g
- Vezels
- 1.6 g
Alternatieve recepten
Baguette
4 Std.
Croissant al burro (alla maniera de Colazione da Tiffany)
5h 15 min
Pane tipo ciabatta
26 Std.
Pain au chocolat
5 Std.
Croissant all'albicocca (di Luca Montersino)
5 Std.
Coni e cialde
1h 5min
Pandoro
12h
Code di aragosta con crema pasticcera
6 Std.
Croissant francese
5 godz. 20 min
Brioche morbide molisane
7h
Cornetti brioche
6 godz. 30 min
Burger buns
4h 40min