Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biga
- 100 g di semola di grano duro
- 3 g di lievito di birra fresco (1 pezzetto)
- 70 g di acqua a temperatura ambiente
- 10 g di olio di oliva
Impasto
- 350 g di acqua tiepida
- 20 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 500 g di semola di grano duro + q.b. per spolverizzare
- 1 cucchiaino di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 615 kJ / 147 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 29.4 g
- Vetten
- 2.1 g
Alternatieve recepten
Il pane di Altamura
4 godz.
Pane barese
6h 15 min
Baguette tradizionale
15h 35min
Filone di sola semola
2hod. 50min
Baguette
4 godz.
Ciabattine veloci
3h 10min
Ciabatte (di Luca Montersino)
14 Std. 15 Min
Lievito madre
72j 15 menit
Pane al semolino
4 godz.
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Panini rosette
23h 20min
Pagnotta casereccia
5h 10min