Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di farina tipo 00
- 25 g di lievito di birra fresco
- 70 g di zucchero
- 20 g di latte
- 100 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 220 g di acqua fredda
- 250 g di burro in un panetto
- farina tipo 00 q.b.
- 1 uovo
- zucchero a velo q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2010.8 kJ / 480.5 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 48.5 g
- Vetten
- 30.1 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Croissant
7 Std. 30 Min
Bomboloni al forno
3h 35min
Croissant al burro (alla maniera de Colazione da Tiffany)
5 Std. 15 Min
Coppette biscotto
20 Min
Crostata al frutto della passione e vaniglia
23 Std.
Pain au chocolat
5h
Croissant all'albicocca (di Luca Montersino)
5h
Pane barese
6 Std. 15 Min
Pasta sfoglia al cacao
1hod. 40min
Croissant al cioccolato
3h 35min
Rosette
5 godz. 20 min
Krapfen ripieni alla confettura di albicocche
2 Std. 30 Min