Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 220 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero (optioneel)
of 1 cucchiaino di malto di orzo (optioneel) -
20
g di lievito di birra fresco sbriciolato
of 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g) - 200 g di farina di forza (manitoba)
- 200 g di farina tipo 0
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 120 g di mozzarella sgocciolata e a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di salame piccante
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di peperoni gialli a pezzi (1-2 cm)
- 100 g di peperoni rossi a pezzi (1-2 cm)
- 150 g di pomodori, tipo San Marzano senza semi e a pezzi
- 1 rametto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1761 kJ / 421 kcal
- Eiwitten
- 14.8 g
- Koolhydraten
- 54.3 g
- Vetten
- 17.6 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Focaccia croccante
2 Std. 10 Min
Calzone
2 Std. 50 Min
Panzerotti alla romana
55min
Focaccia di patate
2 Std. 50 Min
Pizzo Salentino con la gialletta
3h 30min
Calzoni vegetariani
1 Std. 50 Min
Panzerotti romani
1h 10min
Panzerotti ricotta e salsiccia
2h
Pizza ai peperoni
1h 55min
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2h
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3 godz. 20 min
Focaccia pugliese
1h 10min