Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema al cioccolato
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli
- 120 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 25 g di farina tipo 00
- 25 g di cacao amaro in polvere
Glassa al cioccolato
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 80 g di panna (35% di grassi)
- Voeding
- per 1 pezzi
- Calorieën
- 762.3 kJ / 182.1 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 17.9 g
- Vetten
- 10.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bignè con crema pasticcera
3óra
Profiteroles
2 Std.
Pasta Choux
2 Std.
Glassa al cioccolato
20 Min
Crema pasticcera
15min
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20 Min
Cestini di crema e frutta
3óra
Crostatine alla crema gianduia
2 Std.
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 min.
Bignè con frutti canditi
6h 30min
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Profiterole bianco
3sa 15 dk