Compatibele versies
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g di latte intero
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 170 g di zucchero
- 30 g di amido di riso
- 30 g di cacao amaro in polvere
- 130 g di tuorli
- 60 g di burro
- 80 g di cioccolato fondente (60% di cacao) a pezzi (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 10945 kJ / 2616 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 271 g
- Vetten
- 156 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan di Spagna
1h
Crema pasticcera
15min
Pan di Spagna
1h 50 min
Torta crema e cioccolato
1h 35 min
Torta al cioccolato bianco e crema al whisky
9h
Mousse al cioccolato per copertura
20min
Ganache al cioccolato
12h 20min
Torta Bicerin
30min
Glassa al cioccolato
20min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20min
Bignè al cioccolato
3h
Bignè con crema pasticcera
3h