Compatibele versies
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g di latte intero
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 170 g di zucchero
- 30 g di amido di riso
- 30 g di cacao amaro in polvere
- 130 g di tuorli
- 60 g di burro
- 80 g di cioccolato fondente (60% di cacao) a pezzi (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 10945 kJ / 2616 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 271 g
- Vetten
- 156 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan di Spagna
1u.
Crema pasticcera
15min
Panna montata
10min
Pan di Spagna
1u. 50min
Iris siciliani
4 godz. 10 min
Cannoli siciliani (alla maniera de i Soprano)
1 Std. 5 Min
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20min
Crema pasticcera alla vaniglia
15min
Crema mousseline
1u.
Crema chantilly
35 min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20min
Bignè con crema pasticcera
3u.