Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 175 g di latte
-
25
g di lievito di birra fresco
of 15 g di lievito di birra disidratato - 1 cucchiaino colmo di miele
- 2 uova
- 90 g di zucchero
- 80 g di burro morbido a pezzi
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza grattugiata
- 500 g di farina manitoba
- 10 g di sale
- zucchero a velo (optioneel)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1142 kJ / 273 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Brioche morbide molisane
7 Std.
Pane siciliano
2h 45 min
Brioche francese al burro
5 Std. 40 Min
Colomba classica
6hod. 45min
Brioche col tuppo
3 Std. 30 Min
Cartocci e viennesi siciliani
3h 15min
Brioches siciliane
3h 15min
Mafalde siciliane
2 Std. 15 Min
Iris siciliani
4 Std. 10 Min
Bottoncini al latte semidolci
5u. 10min
Pagnotta casereccia
5u. 10min
Rame di Napoli
3h