Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Torta
- 6 uova
- 1 bustina di cremor tartaro (8 g)
- 300 g di farina tipo 00
- 300 g di zucchero
- 2 stecche di vaniglia, i semini
- 1 pizzico di sale
- 120 g di olio di semi di girasole
- 170 g di acqua
- 30 g di Rum bianco al cocco
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
Copertura
- 50 g di gelatina di albicocche
- 40 g di meringhe
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1167 kJ / 279 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 40.7 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chiffon cake ai frutti di bosco
1h 30min
Chiffon cake al cioccolato
1h 10min
Chiffon cake al cioccolato bianco e pistacchi
1h 30min
Chiffon cake alle nocciole con glassa al cioccolato al latte
1h 30min
Pasta biscotto
1h
Chiffon cake cappuccino
1h 10min
Chiffon cake alle fragole
1h 30min
Ganache al cioccolato
12h 20min
Chiffon cake alla vaniglia con crema al latte
5h
Chiffon cake al limone
1h 30min
Chiffon cake bicolore
1h 30min
Chiffon cake
4 Std.