Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di latte intero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 50 g di zucchero
- 350 g di farina manitoba q.b.
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- 5 g di sale
- 160 g di burro morbido, a pezzi
- 1 uovo leggermente sbattuto
- zucchero a velo, q.b. per guarnire
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1279.5 kJ / 306 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 88.3 g
- Vetten
- 16.4 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Parker Rolls (panini soffici)
3h
Pan Brioche
8 godz.
Pane al latte
2 godz. 20 min
Treccia di pan brioche ripiena
2 godz. 20 min
Danubio dolce
3h 25min
Treccia alla cannella
3h 10min
Zufoli
5h
Bauletto bicolore
6u. 25min
Ventagli di pasta sfoglia
1 godz. 20 min
Panini dolci al latte
2h 40min
Pai Bao (pane asiatico)
5h 30min
Panini morbidi dolci
1 godz. 30 min