Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto babà
- 200 g di farina 380 w (vedere varianti)
- 60 g di burro a pezzi (1-2 cm) + q.b. per imburrare
- 5 g di sale
- 15 g di zucchero semolato
- 2 petali di rose essiccati
- 12 g di lievito di birra fresco
- 180 g di uova (di cui 90 grammi congelate, vedere consigli)
Bagna alle rose
- 1000 g di acqua
- 400 g di zucchero semolato
- 150 g di Maraschino
- 5 g di acqua di rose
- 1 stecca di vaniglia intera
Termine della preparazione
- gelatina neutra q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2473 kJ / 591 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 106 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema pasticcera
15 min.
Pasta Choux
2 Std.
Pan di Spagna
1h 50min
Cioccolato plastico
12 Std.
Babà napoletano
3h
Babà napoletano
2 Std. 45 Min
Tarte brownies all'arancia di Luca Montersino
2 Std. 30 Min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3 godz. 30 min
Bignè a sorpresa
2 Std.
Babà analcolico alle fragole
3 godz. 30 min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20min
Torta Babà napoletana
8 Std.