Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 180 g di zucchero
- 250 g di burro a pezzi + q.b. per imburrare
- 400 g di farina
- 5 tuorli
- 15 g di cacao amaro in polvere
- 2 cucchiaini di lievito in polvere per dolci
Crema
- 5 albumi
- 180 g di zucchero
- 2 pacchetto di preparato per budino alla vaniglia (40 g)
- 1200 g di panna fresca liquida (20% di grassi)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1386 kJ / 331 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse di ricotta a Varoma
35 min
Crostata di frutta al San Marzano
1h
Torta degli auguri
1sa 35 dk
La nuova Sacher di Luca Montersino
3u. 30min
Filtro d'amore
15min
Cheesecake cioccolato e caffè
2 godz. 40 min
Alberelli al cioccolato
4 Std. 25 Min
Cheesecake delle feste
4 Std. 30 Min
Cheesecake polacca
1h 30min
Affogato al cioccolato e brandy
15min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3u. 30min
Cheesecake al cocco
4 Std. 30 Min