Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 220 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
-
20
g di lievito di birra fresco
of 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 400 g di farina di forza (manitoba)
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 2 - 4 bustine di nero di seppia liquido
- 20 g di olio di arachidi
Farcitura
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 9 gambero crudo di media grandezza interi
- 150 g di polpa di pomodoro a pezzi fresca o in scatola
- 3 - 4 foglie di basilico fresco
- 1 pizzico di sale
- 150 g di cozze fresche pulite
- 150 g di vongole veraci fresche pulite
-
3
calamari freschi ad anelli
of 3 seppioline ad anelli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3192 kJ / 763 kcal
- Eiwitten
- 40.3 g
- Koolhydraten
- 108.2 g
- Vetten
- 21.8 g
Alternatieve recepten
Pizza ai peperoni
1sa 55 dk
Pizza quattro stagioni
1 godz. 30 min
Focaccia croccante
2 godz. 10 min
Pizza alle verdure
2u. 5min
Pizza alla romana
1h 40min
Pizza ai quattro formaggi
1h 40min
Schiacciata di farro alla cipolla di Tropea
3h
Pizza prosciutto e funghi
1 godz. 45 min
Pizza alle zucchine
1 godz. 45 min
Focaccia al profumo di timo
1sa 55 dk
Pizza alla marinara
1h 35 min.
Pizza Margherita e basilico
2 godz. 10 min