Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 capesante con la corolla
- 12 gamberi crudi, sbucciati e senza intestino
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi freschi a tocchetti
- 60 g di brandy
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 15 g di pangrattato
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1376 kJ / 329 kcal
- Eiwitten
- 34.9 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 15.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filet mignon con porcini e castagne
1 Std. 30 Min
Astice in bella vista
1小时 15 分钟
Cocktail alla frutta
10min
Forty fresh
10min
Vol-au-vent con cruditès e gamberi
3hod.
Involtini di lonza e salsiccia con salsa al porto
1小时 35 分钟
Bruschetta terra e mare al piccante
35min
Bignè al ripieno di gamberetti
1h 20min
Antipasto di alici agli agrumi
2小时 10 分钟
Arrosto ripieno agli spinaci
1 Std. 30 Min
Paella
1 Std. 50 Min
Anatra all'arancia
1小时 35 分钟