Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di farina tipo 00
- 650 g di carne di manzo a bocconcini, senza nervi (campanello)
- 50 g di cioccolato fondente, a pezzi (2-3 cm)
- 2 spicchi di aglio
- 130 g di cipolle a fette
- 1 gambo di sedano a pezzi (2 cm)
- 50 g di lardo a fette
- 40 g di strutto
- 100 g di vino rosso corposo
- 120 g di pomodori maturi a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di carote, pelate e a rondelle (1 cm)
-
200
g di brodo di carne
of 200 g di acqua + ½ dado per brodo di carne - 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 200 g di patate, pelate e a rondelle (4-5 cm)
- 6 fette di pane casereccio tostate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1933 kJ / 462 kcal
- Eiwitten
- 29.6 g
- Koolhydraten
- 43.3 g
- Vetten
- 20.1 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1h 10min
Spezzatino al Barolo
5h 40 min
Pollo con funghi al vino rosso
55min
Stufato di vitello
1 godz.
Spezzatino di manzo con verdure speziate
55min
Pollo al limone
50 min
Spezzatino di manzo con patate
1h 10min
Spezzatino alla birra scura
13u. 30min
Riso rosso con spezzatino di maiale al curry
1h 5min
Pollo alla romana
1h 10min
Spezzatino di reale alle olive
1 Std. 20 Min
Spezzatino di manzo e fagioli
1h 30min