Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di farina tipo 00
- 650 g di carne di manzo a bocconcini, senza nervi (campanello)
- 50 g di cioccolato fondente, a pezzi (2-3 cm)
- 2 spicchi di aglio
- 130 g di cipolle a fette
- 1 gambo di sedano a pezzi (2 cm)
- 50 g di lardo a fette
- 40 g di strutto
- 100 g di vino rosso corposo
- 120 g di pomodori maturi a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di carote, pelate e a rondelle (1 cm)
-
200
g di brodo di carne
of 200 g di acqua + ½ dado per brodo di carne - 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 200 g di patate, pelate e a rondelle (4-5 cm)
- 6 fette di pane casereccio tostate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1933 kJ / 462 kcal
- Eiwitten
- 29.6 g
- Koolhydraten
- 43.3 g
- Vetten
- 20.1 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coppa di maiale in umido
1 godz. 30 min
Spezzatino di manzo con patate
1h 10min
Spezzatino di manzo e fagioli
1 godz. 30 min
Ossibuchi agli asparagi
1 godz. 30 min
Ragù di carne alla bolognese
1 godz. 30 min
Spezzatino alla birra scura
13 godz. 30 min
Spezzatino di manzo con verdure speziate
55 min
Spezzatino al Barolo
5 godz. 40 min
Spezzatino di maiale alla portoghese
3h 10min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1h 10min
Spezzatino di maiale e salsiccia
1 godz.
Ossobuco alla milanese
1h 10min