Bocconcini al Parmigiano reggiano

Bocconcini al Parmigiano reggiano

4.4 8 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 4u. 40min
8 porzioni

Ingrediënten

  • 280 g di acqua
  • 15 g di lievito di birra fresco
  • 1 cucchiaino zucchero
  • 300 g di farina manitoba
  • 200 g di farina tipo 00
  • 15 g di sale
  • 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
  • 100 g di Parmigiano Reggiano a cubetti (1 cm)
  • 1000 g di olio di arachidi

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 12.4 g
Calorieën 1711 kJ / 401 kcal
Vetten 19.8 g
Vezels 2.3 g
Koolhydraten 48.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...