Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 280 g di acqua
- 15 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 300 g di farina manitoba
- 200 g di farina tipo 00
- 15 g di sale
- 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 100 g di Parmigiano Reggiano a cubetti (1 cm)
- 1000 g di olio di arachidi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1711 kJ / 401 kcal
- Eiwitten
- 12.4 g
- Koolhydraten
- 48.3 g
- Vetten
- 19.8 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza Margherita
2h
Patate duchessa
1 Std.
Agliata verde
15min
Rombi di polenta fritta con salsa dip al pomodoro
1 Std. 15 Min
Cannoli siciliani (alla maniera de i Soprano)
1 Std. 5 Min
Ravioli di ricotta
1h 35min
Sfinci siciliani salati
3 Std. 30 Min
Salsa della nonna
3 Std. 30 Min
Crocchette ai funghi porcini
2h 50min
Palline di pane fritte
3u. 15min
Focaccia con la crescenza
1u. 45min
Schiacciatina
2 Std. 20 Min