Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 280 g di acqua
- 15 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 300 g di farina manitoba
- 200 g di farina tipo 00
- 15 g di sale
- 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 100 g di Parmigiano Reggiano a cubetti (1 cm)
- 1000 g di olio di arachidi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1711 kJ / 401 kcal
- Eiwitten
- 12.4 g
- Koolhydraten
- 48.3 g
- Vetten
- 19.8 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schiacciata anguria e prosciutto Serrano
1 Std. 15 Min
Mini soufflé
1 Std. 15 Min
Pizza Margherita
2h
Cestino di brisèe con taccole e sgombri
1ωρ. 30 λεπτ.
Danish salate
1h 45 min
Focaccine aneto e feta
1h 25 min
Frittelle di baccalà
1h 5min
Bignè al formaggio
1h 5min
Cornetti semintegrali ripieni
1 Std. 15 Min
Crocchette di cozze
10 godz.
Soufflé al formaggio
55 λεπτ.
Bomboloni salati
3h 20min