Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza
- 80 g di zucchero
- 300 g di farina tipo 00
- 1 uovo (da 60 g circa)
- 1 tuorlo d'uovo
- 130 g di burro morbido a pezzi
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci (optioneel)
- fagioli secchi
Crema
- 300 g di latte
- 90 g di zucchero
- 50 g di farina tipo 00
- 35 g di cacao amaro in polvere
- 3 tuorli
- 600 g di panna (min. 30% di grassi)
- frutta mista fresca di stagione
-
1 - 2
limoni in quarti
of 1 - 2 lime in quarti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1919 kJ / 458.7 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 42.1 g
- Vetten
- 30.5 g
- Verzadigd vet
- 18.5 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 43.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta della nonna
1 Std. 30 Min
Crostata classica alla frutta mista
1h 20 min
Crostata bigusto
1 Std. 55 Min
Crostata alla crema di cioccolato
1 Std. 45 Min
Torta mascarpone e noci
1 Std. 30 Min
Crostata di carote e arance
1h 25 min
Crostata di mandorle e ricotta
1h 10 min
Crostata di ricotta e mirtilli
55min
Crostata con crema di ricotta e pere caramellate
45min
Taralli dolci al profumo esotico
1 Std. 30 Min
Crostata d'inverno alle castagne
1 Std. 50 Min
Torta di mele e nocciole
1h