Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza
- 80 g di zucchero
- 300 g di farina
- 1 uovo (da 60 g circa)
- 1 tuorlo d'uovo
- 130 g di burro morbido a pezzi
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci (optioneel)
- fagioli secchi
Crema
- 300 g di latte
- 90 g di zucchero
- 50 g di farina
- 35 g di cacao amaro in polvere
- 3 tuorli
- 600 g di panna (min. 30% di grassi)
- frutta mista fresca di stagione
-
1 - 2
limoni in quarti
of 1 - 2 lime in quarti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1954 kJ / 467 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 42.4 g
- Vetten
- 30.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostata alla crema di cioccolato
1h 45min
Crostata bigusto
1 Std. 55 Min
Torta di mele e nocciole
1h
Crostata al limone
1h 15min
Zuppa inglese al forno
3 Std. 25 Min
Crostata d'inverno alle castagne
1h 50min
Crostata di carote e arance
1 Std. 25 Min
Torta Bimby®
1h 50min
Crostata al cioccolato
1h 50min
Crostata di frutta al San Marzano
1h
Torta pazientina
3h 55min
Crostata integrale alle fragole
1h 5min