Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 100 g di zucchero
- 200 g di burro a pezzi
- 370 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
-
1 ½
cucchiaino di zucchero vanigliato
of 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
Ganache al cioccolato
- 250 g di cioccolato al latte a pezzi
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
Copertura
- 150 g di zucchero
- 1 albume
- confetti di zucchero colorati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1138 kJ / 272 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 26.4 g
- Vetten
- 17.6 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bignè al formaggio
1 godz. 5 min
Filtro d'amore
15 Min
"Finta" cheesecake
1 godz. 55 min
Affogato al cioccolato e brandy
15 Min
Ragù di verdure con cottura nel Varoma
50 min
Soufflé di cioccolato con sorpresa
40 Min
Sformatini di gamberi e verdure
35 Min
Cocktail alla frutta
10 Min
Cestino centrotavola
5h
Fiocchi di cacao
49h 30min
Bon bon ripieni di gianduia
1h 30 min
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3h