Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brioche
- 225 g di farina tipo 00 + q.b.
- 225 g di farina manitoba
- 80 g di zucchero
- 200 g di latte
- 15 g di lievito di birra fresco
- 75 g di burro a pezzi
- 1 uovo
- 1 bustina di vaniglia burbon in polvere
- 1 pizzico di sale
Pasta di cacao
- 45 g di albumi
- 80 g di zucchero
- 30 g di farina tipo 00
- 20 g di fecola di patate
- 120 g di latte
- 30 g di cacao amaro in polvere
- 15 g di burro
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo d'uovo
- 2 cucchiai di latte
- 2 cucchiaini di zucchero a velo vanigliato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 598 kJ / 143 kcal
- Eiwitten
- 3.6 g
- Koolhydraten
- 23.7 g
- Vetten
- 4.4 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panettone gastronomico
26 Std.
Barrette ai frutti di bosco e cioccolato bianco
1 Std. 30 Min
Piadina romagnola
15 Min
Croissant ai wurstel ed Emmental (senza glutine)
2h
Torta pazientina
3h 55min
Ciambelle al limone (di Luca Montersino)
4 Std. 45 Min
Fagottini al cioccolato
7 Std. 45 Min
Cannoli al nocciolato
20 Min
Girelline alla crema e cioccolato (di Luca Montersino)
6h
Panettone farcito
6 Std. 45 Min
Sgaiozzi
3 Std. 30 Min
Ciambella speziata
45min