Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ravioli di cioccolato
- 10 g di farina di semola di grano duro
- 70 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino colmo di cacao amaro in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di olio extravergine di oliva
- farina tipo 00 q.b. per spolverizzare
- 150 g di cioccolato al latte a pezzi (2x2 cm)
Crema alla vaniglia
- 300 g di latte
- 2 tuorli
- 50 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 1 cucchiaino di amido di mais (maizena)
Terminare la preparazione
- 20 - 30 g di mandorle a lamelle tostate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1305 kJ / 312 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta ragnatela
2 godz. 40 min
Ravioli luganega e porcini
2 Std.
Pasta sfoglia al cacao
1h 40 min
Bigné al Gorgonzola ricoperti di cioccolato
1 godz. 25 min
Bicchierini al pistacchio e marrons glacés
30 min
Pan di Spagna
1 godz. 50 min
Semifreddo alle amarene sciroppate (per 2 persone)
1 godz. 15 min
Mini éclair alla crema di caramelle alla fragola
Geen beoordelingen
Maltagliati al basilico con tartufi di mare
2 Std.
Crocchette con Gorgonzola e salsa alle mele cotogne
10 godz.
Éclaires al cioccolato
4 Std. 50 Min
Bignè alla crema di funghi e speck
1h 35min