Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema alla vaniglia
- 250 g di latte intero
- 3 tuorli
- 75 g di zucchero
- 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
- 3 fogli di gelatina (4 g cad.), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
Guscio
- 20 biscotto savoiardo sardi
- 10 g di burro
- 20 g di zucchero
Mousse al cioccolato
- 200 g di panna (35% di grassi) fredda
- 100 g di cioccolato fondente a pezzi
- 60 g di burro a pezzi
- 2 uova, i tuorli e gli albumi separati
- 1 cucchiaio di acqua
- 50 g di zucchero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1528.1 kJ / 365.2 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 34.6 g
- Vetten
- 22.5 g
- Verzadigd vet
- 12.4 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 75.3 mg
Alternatieve recepten
Torta frangipane
1h 25 min
Crostata limone e arancio al cioccolato bianco di Luca Montersino
55 min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Soufflé di cioccolato con sorpresa
40 min
Tegole al cacao con mandorle
12h 30min
Zuppa inglese al forno
3h 25min
Budino al cioccolato bianco
2h 20 min
Cheesecake ai mirtilli
5h
Torta pazientina
3h 55min
Crostata di frutta al San Marzano
1h
Crostata albicocche e lamponi
1h 20 min
La nuova Sacher di Luca Montersino
3 Std. 30 Min