Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Preimpasto
- 30 g di farina manitoba
- 30 g di farina tipo 00
- 5 g di lievito di birra disidratato
- 40 g di acqua a temperatura ambiente
Impasto
- 200 g di farina manitoba
- 120 g di farina tipo 00
- 30 g di farina di mandorle
- 50 g di burro morbido e a pezzi
- 50 g di zucchero
- 2 uova
- 1 tuorlo
- 1 cucchiaino di miele
- 1 pizzico di sale
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 100 - 120 g di bevanda a base di mandorla
Copertura
- 20 g di mandorle pelate
- 1 albume
- 40 g di pinoli
- 1 - 2 cucchiai di granella di zucchero, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1456 kJ / 348 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 47.4 g
- Vetten
- 13.9 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan Brioche
8h
Zelten
2h 55min
Gubana
3 Std. 45 Min
Pane al latte
2hod. 20min
Torta di rose
2hod.
Crostata alle mele
1hod.
Strudel di ricotta e pane
2hod. 30min
Crostata di pere
1h 40min
Torta deliziosa di mandorle
9h
Galette des rois al limone
2hod. 30min
Galette des rois al cioccolato
2hod. 30min
Torta di pane con nocciolata
1 Std. 10 Min