Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta bresciana
- 150 g di burro a pezzi + q.b. per imburrare
- 100 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 75 g di mandorle pelate
- 75 g di farina di cocco
- 150 g di zucchero
- 110 g di albumi
- 1 pizzico di sale
Crema zabaione
- 100 g di zucchero
- 160 g di tuorli d'uovo
- 30 g di amido di mais (maizena)
- 85 g di latte
- 65 g di Marsala secco
Polentina
- 3 tuorli d'uovo
- 2 albumi
- 125 g di zucchero
- 50 g di farina tipo 00
- 35 g di farina di mais tipo fioretto
- 40 g di fecola di patate
- 50 g di latte
- 5 g di lievito in polvere per dolci
- 1 pizzico di sale
Bagna
- 50 g di acqua
- 10 g di zucchero
- 40 g di Alchermes
Terminare la preparazione
- riccioli di cioccolato q.b. per decorare
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1485 kJ / 355 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 18.3 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostata di frutta al San Marzano
1óra
Torta degli auguri
1h 35min
Bon bon alla fragola
2óra 30p
Mattonella di strüdel
20sa
Galette des rois al limone
2óra 30p
Girelle al cioccolato
9u. 40min
Calzone dolce di ricotta
1h 40 min
Zelten
2óra 55p
Cannoli al nocciolato
20 min
Girelline alla crema e cioccolato (di Luca Montersino)
6 Std.
Panettone farcito
6 godz. 45 min
Torta di mandorle e cioccolato
1h 30 min