Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta bresciana
- 150 g di burro a pezzi + q.b. per imburrare
- 100 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 75 g di mandorle pelate
- 75 g di farina di cocco
- 150 g di zucchero
- 110 g di albumi
- 1 pizzico di sale
Crema zabaione
- 100 g di zucchero
- 160 g di tuorli d'uovo
- 30 g di amido di mais (maizena)
- 85 g di latte
- 65 g di Marsala secco
Polentina
- 3 tuorli d'uovo
- 2 albumi
- 125 g di zucchero
- 50 g di farina tipo 00
- 35 g di farina di mais tipo fioretto
- 40 g di fecola di patate
- 50 g di latte
- 5 g di lievito in polvere per dolci
- 1 pizzico di sale
Bagna
- 50 g di acqua
- 10 g di zucchero
- 40 g di Alchermes
Terminare la preparazione
- riccioli di cioccolato q.b. per decorare
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1485 kJ / 355 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 18.3 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta Bicerin
30min
Cheesecake al cioccolato bianco
9 godz. 30 min
Torta Bimby®
1 Std. 50 Min
Torta meringa alle nocciole con crema alla banana e toffee
3h 30 min
Fantasia di nocciole
1 godz. 35 min
Cheesecake polacca
1 Std. 30 Min
Pastiera cioccolato e Rum con coulis di fragole
3h 30 min
"Finta" cheesecake
1 Std. 55 Min
Crema catalana al cioccolato
50min
Torta degli auguri
1 godz. 35 min
Galette des rois al limone
2h 30min
La nuova Sacher di Luca Montersino
3h 30 min