Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 300 g di burro congelato, a tocchetti
- 2 pizzichi di sale
- 150 g di acqua
Crema al limone
- 80 g di zucchero
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 120 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 40 g di panna (35% di grassi)
- 4 uova
- 40 g di burro a tocchetti
Terminare la preparazione
- 1 fagiolo secco
- 1 uovo, sbattuto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2302 kJ / 553 kcal
- Eiwitten
- 8.4 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 40.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Savoiardi morbidi
40 Min
Sorbetto di mela verde
10min
Crostata alle mele
1 Std.
Pasta di mandorle
1 Std. 30 Min
Torta frangipane
1 godz. 25 min
Cremoso al caffè
5h 30min
Oranais all'albicocca
1h 35min
Torta alla pasta di mandorle
1 Std.
Torta deliziosa di mandorle
9 godz.
Fantasia di nocciole
1h 35min
Torta di nocciole
50min
Cassata siciliana
6h 35min