Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 300 g di burro congelato, a tocchetti
- 2 pizzichi di sale
- 150 g di acqua
Crema al limone
- 80 g di zucchero
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 120 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 40 g di panna (35% di grassi)
- 4 uova
- 40 g di burro a tocchetti
Terminare la preparazione
- 1 fagiolo secco
- 1 uovo, sbattuto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2302 kJ / 553 kcal
- Eiwitten
- 8.4 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 40.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
La nuova Sacher di Luca Montersino
3h 30min
Focaccia ai cicinielli
1 Std. 45 Min
Zuppa di latte
30 min
Tiramisù ai frutti esotici
5 godz. 20 min
Oranais all'albicocca
1 godz. 35 min
Torta pazientina
3h 55min
Tarte brownies all'arancia di Luca Montersino
2j 30 menit
Panna cotta danese
8 Std. 25 Min
Kouign-amann
Geen beoordelingen
Cornetti semintegrali ripieni
1 Std. 15 Min
Muffin con prugne e pinoli
45 Min
Bougatsa greca miele e pistacchi
4 Std.