Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 300 g di burro congelato, a tocchetti
- 2 pizzichi di sale
- 150 g di acqua
Crema al limone
- 80 g di zucchero
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 120 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 40 g di panna (35% di grassi)
- 4 uova
- 40 g di burro a tocchetti
Terminare la preparazione
- 1 fagiolo secco
- 1 uovo, sbattuto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2302 kJ / 553 kcal
- Eiwitten
- 8.4 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 40.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zelten
2h 55min
Gubana
3 Std. 45 Min
Nadalin
6h 30min
Mini soufflé
1h 15min
Lime curd
20 min
Torta alle mandorle glassata alla vaniglia
2 Std. 15 Min
Torta deliziosa di mandorle
9h
Galette des rois al burro
1hod. 30min
Galette des rois ai marroni
Geen beoordelingen
Torta pazientina
3h 55min
Danesi alle pesche (di Luca Montersino)
Geen beoordelingen
Crostata di frutta al San Marzano
1hod.