Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Torta
- 370 g di zucchero
- 4 uova
- 1 cucchiaino raso di amido di mais (maizena) (3 g)
- ½ cucchiaino di zucchero vanigliato
- 4 albumi
- 70 g di farina tipo 00 setacciata
Farcia
- 2 fogli di gelatina, precedentemente ammollata in acqua fredda e strizzata
- 6 cucchiai di caffè espresso caldo
- 500 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
- 15 g di zucchero
Terminare la preparazione
- zucchero a velo, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1397 kJ / 334 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta Sacher bianca
2 Std. 15 Min
Crostata di frutta al San Marzano
1h
Charlotte al pandoro e spumante
4h 50min
Torta degli auguri
1h 35 min
Parfait al mascarpone e vaniglia
2h 35min
Charlotte di cioccolato e vaniglia
11 Std. 20 Min
Amandovolo
1 Std. 15 Min
Zuppa inglese al forno
3h 25min
Panettone farcito
6 godz. 45 min
Torta brulée
11h
Tetù
1h 50min
Torta Bimby®
1h 50min