Apparaten en accessoires
Bon bon ripieni di gianduia
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 30min
25 pezzi
Ingrediënten
Gianduia
-
100 g zucchero
-
100 g di nocciole tostate
-
20 g di latte in polvere
-
300 g di cioccolato al latte, a pezzi300 g cioccolato fondente a pezzi
Cioccolato temperato
-
400 g di cioccolato al latte a pezzi
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 pezzo
Eiwitten
3 g
Calorieën
837 kJ /
200 kcal
Vetten
13 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
19 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cioccolato
62 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je het ook leuk...
Coni e cialde
1u. 5min
Glassa al cioccolato
20min
Pasta Choux
2u.
Panna montata
10min
Cioccolata calda
10min
Semifreddo alla crema al Whisky
5u. 30min
Bon bon gelato
5u.
Candele al cioccolato
4u. 50min
Biscotti farciti
1u. 50min
Bon bon ripieni di toffee
2u. 30min
Cremino ai tre cioccolati
2u. 25min
Tartufi al cioccolato fondente
6u. 40min