Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gianduia
- 100 g di zucchero
- 100 g di nocciole tostate
- 20 g di latte in polvere
-
300
g di cioccolato fondente a pezzi
of 300 g di cioccolato al latte a pezzi
Cioccolato temperato
- 400 g di cioccolato al latte a pezzi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 837 kJ / 200 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cioccolata calda
10 min
Panna montata
10 min
Cioccolatini alla nocciola
2ωρ. 20 λεπτ.
Tartufi al cioccolato
2 godz. 45 min
Cioccolato plastico
12h
Bon bon ripieni di mandorle e nocciole
1 Std. 50 Min
Semifreddo alla panna con lamine di cioccolato
8 Std. 45 Min
Salsa al caramello
35min
Semifreddo ai due cioccolati e nocciole
7h
Bon bon con liquore all'arancia
2ωρ. 20 λεπτ.
Bon bon ripieni di toffee
2 godz. 30 min
Ventaglietti ricoperti
2 Std. 40 Min