Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gianduia
- 100 g di zucchero
- 100 g di nocciole tostate
- 20 g di latte in polvere
-
300
g di cioccolato fondente a pezzi
of 300 g di cioccolato al latte a pezzi
Cioccolato temperato
- 400 g di cioccolato al latte a pezzi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 837 kJ / 200 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cream tart
4 Std.
Torrone napoletano
4 Std.
Glassa di zucchero
10 Min
Crema tartufo
12 Std. 20 Min
Bon bon con liquore all'arancia
2u. 20min
Pasta di zucchero
1 Std. 10 Min
Uova di cioccolato pasquali
2hod. 30min
Candele al cioccolato
4 Std. 50 Min
Cioccolatini ai wafer e nocciole (vegan)
55 Min
Cioccolatini ripieni al cocco
2hod. 30min
Cioccolato temperato
15 Min
Bon bon ripieni di toffee
2hod. 30min