Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di grano
- 300 g di acqua
- 25 g di lievito di birra fresco
- 350 g di farina di frumento
- 2 cucchiaini di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1756 kJ / 420 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 86 g
- Vetten
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Il pane di Altamura
4小时
Mantovanine
2h 45min
Pane pugliese
29h 20 min
Pane al rosmarino
10 Std. 55 Min
Baguette
4小时
Pane tipo ciabatta
26 Std.
Nodini mediterranei
3 godz. 50 min
Corona bordolese
5hod. 20min
Pane barese
6h 15min
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min