Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di grano
- 300 g di acqua
- 25 g di lievito di birra fresco
- 350 g di farina di frumento
- 2 cucchiaini di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1756 kJ / 420 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 86 g
- Vetten
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane siciliano
2h 45 min
Baguette
4 Std.
Ciriola romana
10h 50min
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Panini alle erbe
3h 5min
Panini rosette
23 godz. 20 min
Pane al rosmarino
10h 55min
Pane pugliese
29h 20min
Coppia ferrarese
1 godz.
Grissini stirati al sesamo (di Luca Montersino)
2 godz. 15 min
Rosette
5h 20min
Pane barese
6h 15min