Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di grano
- 300 g di acqua
- 25 g di lievito di birra fresco
- 350 g di farina di frumento
- 2 cucchiaini di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1756 kJ / 420 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 86 g
- Vetten
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Il pane di Altamura
4 Std.
Rosette
5 godz. 20 min
Pane al rosmarino
10h 55 min
Baguette
4 Std.
Pane tipo ciabatta
26 Std.
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Corona bordolese
5 godz. 20 min
Panini alle erbe
3u. 5min
Pane multicereali
17 Std. 30 Min
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Panini rosette
23h 20 min
Pane pugliese
29h 20 min