Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di grano
- 300 g di acqua
- 25 g di lievito di birra fresco
- 350 g di farina di frumento
- 2 cucchiaini di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1756 kJ / 420 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 86 g
- Vetten
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane tipo ciabatta
26 Std.
Preimpasto per pane
24h 30 min
Baguette
4h
Pagnotta casereccia
5h 10 min.
Ciabattine veloci
3h 10min
Pane pugliese
29h 20min
Pane barese
6 Std. 15 Min
Pane multicereali
17h 30min
Pane al rosmarino
10 Std. 55 Min
Rosette
5 Std. 20 Min
Il pane di Altamura
4h
Pagnotta al rosmarino
3 Std. 30 Min