Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di burro + q.b. per imburrare
- 240 g di pasta brisée
- 50 g di zucchero semolato
- 50 g di mandorle tritate
- 500 g di albicocche denocciolate, in quarti
- 4 cucchiai di zucchero grezzo di canna
- 150 g di lamponi freschi
- 1 cucchiaio di zucchero a velo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2074 kJ / 496 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 54.3 g
- Vetten
- 28.8 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta rustica di pere
2h
Crostata di frutta al San Marzano
1h
Colomba pasquale alle mandorle
1h
Torta di mele
1h
Crostata strudel (di Erica Liverani)
1h 45min
La nuova torta di mele di Luca Montersino
2h
Torta di semola mandorle e miele
1h 15min
Crostata Arlecchino
1h
Crostata di pere
1 Std. 40 Min
Torta pere e cacao all'olio extravergine di oliva di Luca Montersino
1h 30min
Crostata bigusto
1h 55 min
Torta di mele e nocciole
1h