Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di burro + q.b. per imburrare
- 240 g di pasta brisée
- 50 g di zucchero semolato
- 50 g di mandorle tritate
- 500 g di albicocche denocciolate, in quarti
- 4 cucchiai di zucchero grezzo di canna
- 150 g di lamponi freschi
- 1 cucchiaio di zucchero a velo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2074 kJ / 496 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 54.3 g
- Vetten
- 28.8 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostata mele e cannella
1h 20min
Cheesecake delle feste
4h 30min
Crostata di pere
1h 40min
Charlotte di cioccolato e vaniglia
11 Std. 20 Min
Baci di dama (senza zucchero)
1h 30min
La nuova torta di mele di Luca Montersino
2h
Crostata Arlecchino
1h
Focaccia dolce alle nocciole
1h 45min
Cheesecake ai mirtilli
5h
Torta raw di mele e frutti di bosco
1h 40min
Crostata di frutta al San Marzano
1h
Ciambelle al limone (di Luca Montersino)
4 Std. 45 Min