Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 320 g di panna (35% di grassi)
- 50 g di zucchero
- 80 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
- 4 fogli di gelatina (4 g cad.), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati (vedere consigli)
- 100 g di formaggio fresco spalmabile
- 120 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 80 g di crema al Whisky
- 6 amaretti piccoli (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1648 kJ / 394 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Semifreddo al torrone in salsa di cioccolato
5 Std. 45 Min
Panna cotta
6h 30 min
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7h
Bicchierini ai 3 cioccolati
4h 30min
Panna cotta kiwi e ciliegie
6h 40min
Crema catalana al cioccolato
50 min
Charlotte di cioccolato e vaniglia
11h 20min
Candele al cioccolato
4 Std. 50 Min
Pannacotta leggera alle fragole e basilico
3h 10min
Bicchierini con crema al gianduia e tegola alle nocciole
5 Std. 30 Min
Crostatine ribes e cioccolato bianco
4h 35min
Budino al cioccolato bianco e caramello
24óra 30p