Panna cotta alla crema al whisky

Panna cotta alla crema al whisky

3.9 12 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 4u. 30min
6 porzioni

Ingrediënten

  • 320 g di panna (35% di grassi)
  • 50 g zucchero
  • 80 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
  • 4 fogli di gelatina (4 g cad.), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati (vedere consigli)
  • 100 g di formaggio fresco spalmabile
  • 120 g di ricotta fresca scolata dal siero
  • 80 g di crema al Whisky
  • 6 amaretti (optioneel) piccoli

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 5 g
Calorieën 1648 kJ / 394 kcal
Vetten 30 g
Vezels 1 g
Koolhydraten 18 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...