Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 320 g di panna (35% di grassi)
- 50 g di zucchero
- 80 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
- 4 fogli di gelatina (4 g cad.), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati (vedere consigli)
- 100 g di formaggio fresco spalmabile
- 120 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 80 g di crema al Whisky
- 6 amaretti piccoli (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1648 kJ / 394 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Budino al cocco
3u. 15min
Baci di meringa ai mirtilli
3 Std. 30 Min
Parfait Piña Colada
1h 30min
Panna montata
10min
Budino al miele e rum con salsa alle fragole
2h 30min
Panna cotta
6h 30min
Freakshake gusto macarons
2 Std. 40 Min
Cuore di cheesecake ai lamponi
7h
Bicchierini ai 3 cioccolati
4 godz. 30 min
Cheesecake ricotta e pere
4 godz. 35 min
Budino al cioccolato bianco
2u. 20min
Panna cotta al caffè
4h 20min