Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di cacao amaro in polvere
- 300 g di burro congelato, a tocchetti
- 2 pizzichi di sale
- 150 g di acqua
Ganache al cioccolato
- 200 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 200 g di panna (35% di grassi)
- 2 tuorli
- 1 uovo
Terminare la preparazione
- 1 fagiolo secco
- 1 uovo, sbattuto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2826 kJ / 679 kcal / 2826 kJ / 679 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g / 9.8 g
- Koolhydraten
- 35.8 g / 35.8 g
- Vetten
- 54.9 g / 54.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscotti cuore morbido al caramello
2 godz. 40 min
Pasta sfoglia al cacao
1h 40 min
Smile sandwich
1h 35min
Danubio dolce al cioccolato
6h
Torta alla crema e albicocche (senza glutine)
1 godz. 5 min
Galette des rois al limone
2h 30 min
Mini éclair alla crema di caramelle alla fragola
Geen beoordelingen
Torta raw alle carote con crema di anacardi
55 Min
Cannoli al nocciolato
20 Min
Mousse al cioccolato per copertura
20 Min
Crema al burro al cacao
10 Min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25min