Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di cacao amaro in polvere
- 300 g di burro congelato, a tocchetti
- 2 pizzichi di sale
- 150 g di acqua
Ganache al cioccolato
- 200 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 200 g di panna (35% di grassi)
- 2 tuorli
- 1 uovo
Terminare la preparazione
- 1 fagiolo secco
- 1 uovo, sbattuto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2826 kJ / 679 kcal / 2826 kJ / 679 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g / 9.8 g
- Koolhydraten
- 35.8 g / 35.8 g
- Vetten
- 54.9 g / 54.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ciambelle al limone (di Luca Montersino)
4 Std. 45 Min
Torta al cioccolato bianco e crema al whisky
9 godz.
Plumcake variegato al cioccolato e cremoso alle albicocche di Luca Montersino
1 godz. 25 min
Focaccia dolce alle nocciole
1 godz. 45 min
Torta Dobos
3 Std. 30 Min
Galette des rois al limone
2 Std. 30 Min
Oranais all'albicocca
1 godz. 35 min
La bevanda dei maghi (alla maniera de Harry Potter e il prigioniero di Azkaban)
10min
Ventaglietti ricoperti
2 Std. 40 Min
Croissant al cioccolato
3h 35min
La nuova Sacher di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Fagottini al cioccolato
7 Std. 45 Min