Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di cacao amaro in polvere
- 300 g di burro congelato, a tocchetti
- 2 pizzichi di sale
- 150 g di acqua
Ganache al cioccolato
- 200 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 200 g di panna (35% di grassi)
- 2 tuorli
- 1 uovo
Terminare la preparazione
- 1 fagiolo secco
- 1 uovo, sbattuto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2826 kJ / 679 kcal / 2826 kJ / 679 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g / 9.8 g
- Koolhydraten
- 35.8 g / 35.8 g
- Vetten
- 54.9 g / 54.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cupcake Cappuccino
50min
Croissant al cioccolato
3 Std. 35 Min
Torta multistrato al limone e fiori di sambuco
5h 30min
Torta marmorizzata
2óra
Crêpes
1h 20min
Cheesecake al tè verde
5h 30min
Muffin dell'Alto Adige
40 min
Fagottini al cioccolato
7h 45min
Tartufo al cioccolato
11 Std. 20 Min
Éclair alla crema di limone
4 godz.
Torta Bimby®
1 godz. 50 min
Torta al cioccolato con profiteroles
21óra