Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 600 g di patate a pezzi
- 10 g di burro + q.b.
- 4 filetti di salmone fresco senza pelle e senza lische (120-200 g ciascuno)
- 1 limone preferibilmente biologico, la scorza grattugiata e il succo
- 1 pizzico di pepe macinato fresco + q.b.
- 100 g di scalogni a metà
- 300 g di funghi champignon a fette
- 50 g di vino bianco secco
- 50 g di panna (30-40% di grassi)
-
200
g di formaggio fuso spalmabile (in triangoli)
of 200 g di formaggio fresco spalmabile - 2 pizzichi di noce moscata grattugiata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2763 kJ / 660 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 48 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesce e patate con salsa al pomodoro
50 min.
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 Min
Salmone al cartoccio
35 Min
Tartufi al cioccolato
2sa 45 dk
Merluzzo con burro agli agrumi
50 min.
Pollo con crema di verdure
50 min.
Involtini di vitello
35 Min
Salmone in tocchi con salsa mousseline
45 min
Salmone all'aceto balsamico con spaghetti di zucchina
40 Min
Salmone in crema di funghi con patate (Bimby Friend)
35 Min
Turbanti di spigola e arancio
1h
Pesce spada agrumato
35 Min