Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 600 g di patate a pezzi
- 10 g di burro + q.b.
- 4 filetti di salmone fresco senza pelle e senza lische (120-200 g ciascuno)
- 1 limone preferibilmente biologico, la scorza grattugiata e il succo
- 1 pizzico di pepe macinato fresco + q.b.
- 100 g di scalogni a metà
- 300 g di funghi champignon a fette
- 50 g di vino bianco secco
- 50 g di panna (30-40% di grassi)
-
200
g di formaggio fuso spalmabile (in triangoli)
of 200 g di formaggio fresco spalmabile - 2 pizzichi di noce moscata grattugiata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2763 kJ / 660 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 48 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone al vino con punte di asparagi e quinoa
45 Min
Spiedini di salmone e avocado
1 Std.
Salmone glassato al curry con fagiolini (per 2 persone)
40 Min
Pollo con crema di verdure
50 Min
Merluzzo con burro agli agrumi
50 Min
Spigole all'acqua pazza
30 Min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 Min
Pesce spada agrumato
35 Min
Pesce spada all'arancia
40 Min
Bocconcini di salmone al vino bianco
30 Min
Salmone balsamico su noodles di zucchine
30 Min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min