Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- ½ spicchio di aglio
- 50 g di cipolla a metà
- 80 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 450 g di passata di pomodoro
- 50 g di acqua
- 2 ½ cucchiaini di sale
- 3 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 80 g di peperoni rossi a pezzi (1-1,5 cm)
- 80 g di peperoni gialli a pezzi (1-1,5 cm)
- 150 g di melanzane a pezzi (1-1,5 cm)
- 300 g di zucchine a fettine (3-5 mm)
- 30 g di farina
- 300 g di latte
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 4 uova
- 6 fette di pane bianco in cassetta, senza crosta
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1427 kJ / 341 kcal
- Eiwitten
- 13.6 g
- Koolhydraten
- 21.9 g
- Vetten
- 22.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche Lorraine
45 min
Erbazzone reggiano
2hod.
Sformatini di verdure
50 Min
Verdure ripiene
1 Std. 20 Min
Sformatini di asparagi
45 min
Frittelle di patate
45 min
Mini tortini alla pizzaiola
55 Min
Pollo con crema di verdure
50 Min
Ratatouille
40 Min
Contorno di verdure
25min
Crema di formaggio spalmabile
5 min
Purè di verdure
40 Min