Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di cipollotti a pezzi, di cui 3 cm di parte verde
- 20 g di olio di sesamo
- 450 g di carote, pelate e a pezzi (3 cm)
- 130 g di acqua
- 10 g di salsa tamari forte
- 600 g di petti di pollo a pezzi (3 cm)
- 200 g di funghi shiitake freschi, puliti e in quarti
- 100 g di germogli di fagioli mungo, freschi o in scatola
- 10 g di radice fresca di zenzero, pelato e a lamelle
-
1
cucchiaino di pasta di curry giallo
of 1 - 2 pizzichi di peperoncino di cayenna secco, a piacere - 150 g di vermicelli di riso
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1824 kJ / 434 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Riso cantonese allo zenzero
35min
Curry di pollo Cape Malay
1u.
Pollo alla Cantonese con verdure
25min
Involtini primavera vietnamiti
40min
Polpette speziate e noodles
1h 10min
Ali di pollo alla mediterranea con riso aromatico
1h 15min
Zuppa vietnamita (Pho)
2h 30min
Spiedini di tacchino piccanti
1u.
Yaki Soba
55min
Vermicelli di riso con carne e verdure
30min
Tacchino con foglie di bietola e funghi
50min
Manzo alla Stroganoff
1u.