Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di cipollotti a pezzi, di cui 3 cm di parte verde
- 20 g di olio di sesamo
- 450 g di carote, pelate e a pezzi (3 cm)
- 130 g di acqua
- 10 g di salsa tamari forte
- 600 g di petti di pollo a pezzi (3 cm)
- 200 g di funghi shiitake freschi, puliti e in quarti
- 100 g di germogli di fagioli mungo, freschi o in scatola
- 10 g di radice fresca di zenzero, pelato e a lamelle
-
1
cucchiaino di pasta di curry giallo
of 1 - 2 pizzichi di peperoncino di cayenna secco, a piacere - 150 g di vermicelli di riso
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1824 kJ / 434 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo alla Cantonese con verdure
25 min
Zuppa harira marocchina
40min
Harira
40min
Chawan mushi
35 Min
Arepas venezuelane con straccetti di pollo
50min
Nems
1h
Couscous con pollo, agnello e salsiccia piccante
1h 10min
Vermicelli di riso con carne e verdure
30min
Polpette speziate e noodles
1h 10min
Pollo Piri Piri con fagiolini al curry
3h 15 min
Curry di pollo Cape Malay
1h
Involtini primavera vietnamiti
40min