Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di cipollotti a pezzi, di cui 3 cm di parte verde
- 20 g di olio di sesamo
- 450 g di carote, pelate e a pezzi (3 cm)
- 130 g di acqua
- 10 g di salsa tamari forte
- 600 g di petti di pollo a pezzi (3 cm)
- 200 g di funghi shiitake freschi, puliti e in quarti
- 100 g di germogli di fagioli mungo, freschi o in scatola
- 10 g di radice fresca di zenzero, pelato e a lamelle
-
1
cucchiaino di pasta di curry giallo
of 1 - 2 pizzichi di peperoncino di cayenna secco, a piacere - 150 g di vermicelli di riso
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1824 kJ / 434 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo alla paprika con riso venere
30min
Pane Naan con cipolla e cumino
2h 25min
Goulash ungherese
1h 45min
Harira
40min
Manzo al lemon grass con pane roti al cocco (Kuruma iraichchi)
1h 40min
Vermicelli di riso con carne e verdure
30min
Moqueca
1h 20min
Tortini di riso con carne
2u. 30min
Pollo al curry verde
55 Min
Pollo alla Cantonese con verdure
25min
Manzo al tamarindo con riso
9h 10min
Pollo in fricassea
50min