Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi, lavati e asciugati
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di acqua tiepida
- 15 g di lievito di birra fresco
-
10
g di malto di orzo
of 10 g di zucchero - 200 g di farina di forza
- 300 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- 8 - 10 foglia di castagno, lavate e asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 708 kJ / 169 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 31.5 g
- Vetten
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Il pane di Altamura
4 Std.
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Pane pugliese
29h 20min
Pane di patate
3h
Baguette tradizionale
15h 35min
Pane tipo ciabatta
26h
Nodini mediterranei
3u. 50min
Corona bordolese
5 Std. 20 Min
Pane barese
6h 15min
Pane con farina di mais
5 Std. 5 Min
Pagnotta casereccia
5h 10min