Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi, lavati e asciugati
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di acqua tiepida
- 15 g di lievito di birra fresco
-
10
g di malto di orzo
of 10 g di zucchero - 200 g di farina di forza
- 300 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- 8 - 10 foglia di castagno, lavate e asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 708 kJ / 169 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 31.5 g
- Vetten
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane alle olive
2 godz. 20 min
Pane tipo ciabatta
26h
Pagnotta al rosmarino
3 Std. 30 Min
Pane con farina di mais
5u. 5min
Baguette tradizionale
15h 35min
Panini alle erbe
3h 5min
Pane pugliese
29h 20min
Pane al rosmarino e salvia
18h
Pane alla birra
4h 55min
Corona bordolese
5h 20min
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Il pane di Altamura
4 Std.