Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di cubetti di ghiaccio
- 400 g di acqua
- 30 g di foglie di spinaci freschi
- 15 g di cerfoglio fresco
- 15 g di crescione
- 10 g di erba cipollina fresca
- 10 g di prezzemolo fresco
- 10 g di dragoncello fresco
- 2 scalogni a metà
- 2 cetriolini
- 1 cucchiaino di capperi sott'aceto, sgocciolati
- 4 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 4 uova sode, solo i tuorli
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 200 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 7749 kJ / 1852 kcal
- Eiwitten
- 22.6 g
- Koolhydraten
- 6.5 g
- Vetten
- 193 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Maionese
10 Min
Gnocchi di patate
1h 30min
Pastella per fritti
1 Std.
Pere sciroppate
721h 20min
Insalata capricciosa
30 Min
Burro all'erba cipollina
1 Std. 15 Min
Burro mediterraneo
5h 20min
Peperoncini farciti sott'olio
721h 20min
Crema di formaggio spalmabile
5min
Burro alla Maître d’Hotel
50 Min
Concentrato di pomodoro
10 Min
Giardiniera sott'aceto
721 godz. 25 min