Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di cubetti di ghiaccio
- 400 g di acqua
- 30 g di foglie di spinaci freschi
- 15 g di cerfoglio fresco
- 15 g di crescione
- 10 g di erba cipollina fresca
- 10 g di prezzemolo fresco
- 10 g di dragoncello fresco
- 2 scalogni a metà
- 2 cetriolini
- 1 cucchiaino di capperi sott'aceto, sgocciolati
- 4 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 4 uova sode, solo i tuorli
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 200 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 7749 kJ / 1852 kcal
- Eiwitten
- 22.6 g
- Koolhydraten
- 6.5 g
- Vetten
- 193 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Burro
40 λεπτ.
Maionese
10 min
Burro alla Maître d’Hotel
50min
Purè di manioca
50min
Pasta sfoglia al cacao
1 godz. 40 min
Pasta sfoglia veloce
2h
Senape
5 Std. 15 Min
Olio allo za'atar
1 godz. 10 min
Burro all'arancia
3 Std. 30 Min
Burro mediterraneo
5h 20min
Pan brioche integrale
21 Std. 45 Min
Filone saporito
5h 20min