Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
100
g di formaggio Burgusio a pezzi (3-4 cm)
of 100 g di formaggio Latteria stagionato a pezzi (3-4 cm) - 5 foglie di aglio orsino
- 2 uova
- 1 cucchiaini rasi di bicarbonato di sodio per uso alimentare
- 100 g di farina di riso setacciata
- 100 g di farina di miglio
-
20
g di farina di mais
of 20 g di fecola di patate -
100
g di bevanda a base di riso
of 100 g di yogurt magro bianco -
50
g di burro chiarificato
of 70 g di olio di semi di girasole - 5 g di sale
- 60 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua tiepida per 10 minuti e strizzati
- 150 g di speck a cubetti
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 824 kJ / 197 kcal
- Eiwitten
- 11.2 g
- Koolhydraten
- 15.4 g
- Vetten
- 10.5 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Black muffin
35 Min
Ciambella al limone
2h
Merendine allo yogurt
30 Min
Ciambella classica
55 Min
Ciambella speziata
45min
Madeleine al lime
35 Min
Schiaccia campigliese
55 Min
Canascione
3h 10min
Muffin al Parmigiano Reggiano e noci
45min
Torta langotta di Luca Montersino
1 Std. 15 Min
Plumcake salato di primavera
1 Std.
Muffin al Parmigiano Reggiano
35 Min