Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 140 g di spinaci in foglia surgelati a cubetti
-
500
g di fesa di tacchino, a pezzi (3-5 cm)
of 500 g di petto di pollo, a pezzi (3-5 cm) - 1 cucchiaino di sale
- 1 uovo sbattuto
- 50 g di pangrattato
- 30 - 50 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1230 kJ / 294 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 10.7 g
- Vetten
- 12.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cotolette di spinaci
40min
Hamburger di tacchino con composta di cipolle e pane rosso
3u. 15min
Polpette di merluzzo con salsa allo yogurt
45min
Polpettine di ceci
1h 5min
Polpette di tacchino e spinaci
40min
Medaglie di borlotti con spinaci e mandorle
1h
Hamburger di merluzzo e gamberi
20min
Polpette di merluzzo e patate
55min
Svizzere di merluzzo
35min
Burger di tacchino, melanzane e ricotta
20min
Burger di salmone e spinaci
35min
Polpette al sugo
45min