Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 - 150 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 3 mazzetti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 melanzane (da 300 g l'una)
- 2 zucchine (da 130 g l'una)
- 2 cipolle bianche (da 120 g l'una)
- 500 g di acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di pangrattato + q.b.
- 10 foglie di basilico, lavate ed asciugate
- 1 uovo
- 20 g di latte
- ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1376.3 kJ / 329 kcal
- Eiwitten
- 20.4 g
- Koolhydraten
- 28.1 g
- Vetten
- 15.8 g
- Vezels
- 5.4 g
Alternatieve recepten
Cannelloni spinaci e ricotta
1h 30min
Peperoni ripieni alla barese
55min
Zucchine ripiene
1h 10min
Piccole parmigiane filanti al vapore
2 godz. 35 min
Salatini vegetariani
50 min
Ratatouille
40 min
Verdure ripiene con pane integrale aromatico
40 min
Sformato di verdure
1h 35 min
Peperoni ripieni
1h 5min
Zucchine ripiene alla ligure
1h 30min
Melanzane alla pizzaiola
1h 10min
Melanzane ripiene
1h 30min