Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 - 150 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 3 mazzetti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 melanzane (da 300 g l'una)
- 2 zucchine (da 130 g l'una)
- 2 cipolle bianche (da 120 g l'una)
- 500 g di acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di pangrattato + q.b.
- 10 foglie di basilico, lavate ed asciugate
- 1 uovo
- 20 g di latte
- ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1376.3 kJ / 329 kcal
- Eiwitten
- 20.4 g
- Koolhydraten
- 28.1 g
- Vetten
- 15.8 g
- Vezels
- 5.4 g
Alternatieve recepten
Sformato di verdure
1h 35min
Zucchine ripiene
1h 10min
Melanzane alla pizzaiola
1h 10min
Involtini di melanzane al prosciutto
1h
Peperoni ripieni
1h 5min
Torta salata ai peperoni, melanzane e capperi
1 godz. 30 min
Zucchine ripiene alla ligure
1 godz. 30 min
Verdure ripiene con pane integrale aromatico
40min
Crostata salata di spinaci
1h
Torta di asparagi
1h 10min
Cannelloni spinaci e ricotta
1 godz. 30 min
Erbazzone reggiano
2小时