Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- olio extravergine di oliva
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 100 - 120 g di cipolla bianca a metà
- 1 spicchio di aglio
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di zucchine a pezzi (3-4 cm)
- ½ cucchiaino di sale
- 80 g di latte
- 100 g di farina
- 2 uova
- 4 triangoli di formaggio fuso (70 g circa)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 704 kJ / 168 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1 Std. 20 Min
Fagottini di sfoglia melanzane e formaggi
1 godz. 25 min
Tortino di zucchine con pesto di basilico e limone
1 Std. 20 Min
Polpette di radicchio e ricotta
1h
Sfogliata con burrata e fiori di zucca
1h 10min
Tortini di zucca
1 Std. 20 Min
Sformatini di verdure
50 min
Brutti ma buoni di patate
55min
Sformato di finocchi
1h
Sformatini di piselli e carote con cuore filante
1h 10min
Polpette di ricotta
50 min
Polpette di spinaci
35 min