Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 scalogno (30 g circa) a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di polpa di zucca a dadini (1 cm circa)
- 700 g di acqua
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 20 g di burro a pezzi
-
30
g di aceto balsamico
of 20 g di glassa di aceto balsamico - 60 g di Parmigiano reggiano in scaglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1957 kJ / 467 kcal
- Eiwitten
- 12.7 g
- Koolhydraten
- 71.8 g
- Vetten
- 16.7 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto alla zucca e Roquefort
45 min
Risotto alla barbabietola rossa con gorgonzola e nocciole
40 min
Risotto alla melagrana e coppa
35 min
Risotto mele e radicchio rosso
40 min
Risotto al cappuccio viola e robiola
35 min
Risotto arancione con zucca e carota
35 min
Risotto alla rapa rossa e caprino
30 min
Risotto limone, pepe e maggiorana
35 min
Risotto finocchi e zafferano
30 min
Risotto con la zucca e pancetta
40 min
Risotto con zucca e Taleggio
45 min
Risotto arancia, robiola e rosmarino
30 min