Risotto alla zucca e balsamico

Risotto alla zucca e balsamico

3.9 199 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 1 scalogno (30 g circa) a metà
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di polpa di zucca a dadini (1 cm circa)
  • 700 g di acqua
  • 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
  • 1 cucchiaino colmo di sale
  • 20 g di burro a pezzi
  • 30 g di aceto balsamico
    20 g di glassa di aceto balsamico
  • 60 g di Parmigiano reggiano in scaglie

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 12.7 g
Calorieën 1957 kJ / 467 kcal
Vetten 16.7 g
Vezels 2 g
Koolhydraten 71.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...