Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli
- 50 g di vino bianco
- 700 - 750 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di asparagi, puliti e a tocchetti
- 100 g di Brie a tocchetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1895.4 kJ / 453 kcal
- Eiwitten
- 12.1 g
- Koolhydraten
- 65.2 g
- Vetten
- 15.3 g
- Verzadigd vet
- 25 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 740.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto pere e Taleggio
40 Min
Risotto radicchio, speck e taleggio
35min
Risotto con Brie, speck e noci
35min
Risotto pere e Gorgonzola
40 Min
Risotto al radicchio rosso di Verona
40 Min
Risotto viola al radicchio e scamorza
35min
Risotto radicchio e salsiccia
35min
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35min
Risotto asparagi e fragole
35min
Risotto con crema di asparagi
50min
Risotto ai porri e burrata
35min
Risotto finocchi e zafferano
30min