Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di timo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 4 foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 1 rametto di rosmarino, gli aghi lavati e asciugati
- 1 rametto di menta fresca, le foglie lavate ed asciugate
- 750 g di sale grosso
- 2 branzini eviscerati (400 g ciascuno)
- 500 g di acqua
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 4330 kJ / 1035 kcal
- Eiwitten
- 132.7 g
- Koolhydraten
- 7.9 g
- Vetten
- 52.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coda di rospo con verdure
40 Min
Branzino al vapore con cous cous erbe e limone
35min
Branzino al cartoccio
1ωρ. 10 λεπτ.
Orata al sale
40 Min
Pesce al vapore con verdure miste
1ωρ. 20 λεπτ.
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 Min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45 Min
Salmone al cartoccio
35min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40 Min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55min