Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di timo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 4 foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 1 rametto di rosmarino, gli aghi lavati e asciugati
- 1 rametto di menta fresca, le foglie lavate ed asciugate
- 750 g di sale grosso
- 2 branzini eviscerati (400 g ciascuno)
- 500 g di acqua
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 4330 kJ / 1035 kcal
- Eiwitten
- 132.7 g
- Koolhydraten
- 7.9 g
- Vetten
- 52.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55 min
Tonno allo zenzero e melagrana
40 min
Branzino al lime e pistacchi
30 min
Tonno fresco alla salsa di fragole
35min
Orata al sale
40 min
Gallinella con macedonia di verdure in olio aromatico
40 min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 Min
Branzino al vapore con cous cous erbe e limone
35min
Branzino al cartoccio
1h 10 min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 min
Salmone al cartoccio
35min