Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso carnaroli, cottura 15 min.
- 50 g di vino bianco
- 800 g di acqua calda
-
40
g di dado per brodo vegetale fatto in casa
of 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 200 g di pere pelate, a dadini (1 cm)
- 100 g di bresaola a listarelle
- 20 g di burro
- 1 pizzico di pepe macinato fresco, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1837 kJ / 439 kcal
- Eiwitten
- 13.7 g
- Koolhydraten
- 69.6 g
- Vetten
- 12.7 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto al Barolo
30 Min
Risotto con Brie, speck e noci
35 dk
Risotto rosmarino e speck
25 Min
Risotto viola al radicchio e scamorza
35 dk
Risotto al Teroldego
40 dk
Risotto mele e radicchio rosso
40 dk
Risotto alla birra
35 dk
Risotto alle fragole e peperoncino
40 dk
Risotto fragole e cioccolato
30 Min
Risotto anatra e lamponi
1sa
Risotto al prosecco e lavanda
30 Min
Risotto champagne e melagrana
50 Min