Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 1200 g di asparagi verdi freschi, puliti
- 600 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 60 g di burro
- 60 g di Parmigiano Reggiano a scaglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1038 kJ / 248 kcal
- Eiwitten
- 13.1 g
- Koolhydraten
- 4.8 g
- Vetten
- 19.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Finocchi alla valdostana
40min
Carote tiepide alla salvia
35min
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55min
Cavolfiori gratinati
50min
Broccoli alla siciliana con olive
40min
Cavolini di Bruxelles gratinati
1h
Asparagi al vapore in salsa olandese con pancetta
30min
Asparagi a vapore in salsa verde
40min
Asparagi alla parmigiana
50min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1h 5min
Finocchi ripieni
1h
Peperoni ripieni alla feta
55min