Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 1200 g di asparagi verdi freschi, puliti
- 600 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 60 g di burro
- 60 g di Parmigiano Reggiano a scaglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1038 kJ / 248 kcal
- Eiwitten
- 13.1 g
- Koolhydraten
- 4.8 g
- Vetten
- 19.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Peperoni con capperi
40 min
Carote tiepide alla salvia
35 min
Finocchi alla valdostana
40 min
Asparagi al vapore in salsa olandese con pancetta
30 min
Spinaci al burro
30 min
Asparagi alla parmigiana
50 min
Cavolfiori gratinati
50 min
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1 godz. 5 min
Asparagi a vapore in salsa verde
40 min
Zucchine alla menta
30 min
Broccoli alla siciliana con olive
40 min