Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 spicchi di aglio, senza anima
- 1 scalogno a metà
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 foglia di alloro secca
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 1 pizzico di zucchero
- 600 g di carote, pelate e a bastoncino (circa 3x1 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 40 g di Marsala
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 791 kJ / 189 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 15.2 g
- Vetten
- 12.8 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cipolle ripiene di magro
1h 40min
Radicchio in saor
3 Std. 45 Min
Contorno di peperoni, cipolle e mele
20 Min
Porri in agrodolce al Varoma
30min
Insalata finocchi e sedano con lime e pepe rosa
10min
Peperoni ripieni alla feta
55min
Bocconcini di pollo al Marsala e uvetta
45 Min
Zucchine alla menta
30min
Cipolle ripiene di verdure
1 Std. 20 Min
Cavolo farcito
1 Std. 10 Min
Cipolle al gratin
1h
Carote tiepide alla salvia
35min