Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 spicchi di aglio, senza anima
- 1 scalogno a metà
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 foglia di alloro secca
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 1 pizzico di zucchero
- 600 g di carote, pelate e a bastoncino (circa 3x1 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 40 g di Marsala
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 791 kJ / 189 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 15.2 g
- Vetten
- 12.8 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Catalogna con olive e capperi
50min
Carote tiepide alla salvia
35min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1h 5min
Semolino dolce
1h
Cavolo rosso stufato
45min
Bagna cauda
35min
Zucchine alla menta
30min
Paste di meliga (paste ad'melia)
40min
Pere al vino rosso
3j 20 menit
Porri in agrodolce al Varoma
30min
Peperoni alla piemontese
55min
Bonèt
2h