Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi
- 1000 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 800 g di patate a pasta farinosa pelate e a fette (2-3 mm)
- 300 g di farina tipo 0
- 10 g di burro
- 1 bustina di zafferano
Condimento
- 300 g di radicchio, le foglie lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
-
20
g di latte
of 30 g di ricotta ben scolata (o panna)
Terminare la preparazione
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2301 kJ / 550 kcal
- Eiwitten
- 18.5 g
- Koolhydraten
- 91.6 g
- Vetten
- 14.7 g
- Vezels
- 7.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35 Min
Risotto al radicchio rosso di Verona
40 Min
Orecchiette speck e radicchio
35 Min
Risotto viola al radicchio e scamorza
35 Min
Spaghetti integrali con pesto di asparagi e semi di papavero
45 min
Penne di mais con radicchio rosso e taleggio (senza glutine)
40 Min
Penne lisce al ragù di trevisana
40 Min
Gnocchi di pane e bietole (di Francesca Romana Barberini)
1h
Linguine alla carbonara di zucchine
30 Min
Farfalle risottate asparagi e pomodorini
40 Min
Caserecce risottate asparagi e ricotta
35 Min
Gnocchi di patate ripieni di zucchine
1u. 10min