Gnocchi allo zafferano con sugo al radicchio

Gnocchi allo zafferano con sugo al radicchio

3.7 17 beoordelingen
Voorbereiding. 45min
Totaal 1u. 30min
4 porzioni

Ingrediënten

Gnocchi
  • 1000 g di acqua
  • 2 pizzichi di sale
  • 800 g di patate a pasta farinosa pelate e a fette (2-3 mm)
  • 300 g farina tipo 0
  • 10 g di burro
  • 1 bustina di zafferano
Condimento
  • 300 g di radicchio le foglie lavate ed asciugate
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 20 g di latte
    30 g di ricotta, ben scolata (o panna)
Terminare la preparazione
  • 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 18.5 g
Calorieën 2301 kJ / 550 kcal
Vetten 14.7 g
Vezels 7.7 g
Koolhydraten 91.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...