Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g di acqua
- 150 g di vino rosso corposo (tipo Nero d'Avola)
- 1 cucchiaio di prezzemolo tritato
- 5 grani di pepe nero
- 1 cipolla in quarti (70 g)
- 200 g di quinoa bianca
- 500 g di filetti di salmone fresco, pulito e in tranci
- 500 g di asparagi puliti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1849 kJ / 442 kcal
- Eiwitten
- 34.7 g
- Koolhydraten
- 37.2 g
- Vetten
- 18.2 g
- Vezels
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone al vapore con broccoli, riso e salsa all'aneto
50min
Filetto di salmone con purea di mele
55min
Trancio di salmone, spinaci e mandorle (senza glutine)
35min
Salmone con broccoli e grano saraceno
40min
Salmone balsamico su noodles di zucchine
30min
Salmone al cartoccio con salsa al melograno, fonduta di porri e patate al vapore
55min
Riso venere con radicchio rosso e pollo
3h 30min
Merluzzo tataki al pesto
30min
Salmone e carciofi al Varoma
55min
Salmone all'aceto balsamico con spaghetti di zucchina
40min
Turbanti di spigola e arancio
1h
Pesce spada agrumato
35min