Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g di acqua
- 150 g di vino rosso corposo (tipo Nero d'Avola)
- 1 cucchiaio di prezzemolo tritato
- 5 grani di pepe nero
- 1 cipolla in quarti (70 g)
- 200 g di quinoa bianca
- 500 g di filetti di salmone fresco, pulito e in tranci
- 500 g di asparagi puliti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1849 kJ / 442 kcal
- Eiwitten
- 34.7 g
- Koolhydraten
- 37.2 g
- Vetten
- 18.2 g
- Vezels
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone e carciofi al Varoma
55 Min
Salmone glassato al curry con fagiolini (per 2 persone)
40 min
Salmone balsamico su noodles di zucchine
30 min
Salmone in crema di funghi con patate
50 min
Frittata di gamberoni (senza uova)
1h 5min
Salmone con crema di barbabietola e cumino
30 min
Merluzzo tataki al pesto
30 min
Fagottini di sogliola con verdure
55 Min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45 min
Salmone al cartoccio e cous cous con pomodori secchi
35 min
Salmone all'aceto balsamico con spaghetti di zucchina
40 min
Pesce spada agrumato
35 min