Salmone al vino con punte di asparagi e quinoa
TM31 TM5 TM6

Salmone al vino con punte di asparagi e quinoa

1.8 (4 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 350 g di acqua
  • 150 g di vino rosso corposo (tipo Nero d'Avola)
  • 1 cucchiaio di prezzemolo tritato
  • 5 grani di pepe nero
  • 1 cipolla in quarti (70 g)
  • 200 g di quinoa bianca
  • 500 g di filetti di salmone fresco, pulito e in tranci
  • 500 g di asparagi puliti

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1849 kJ / 442 kcal
Eiwitten
34.7 g
Koolhydraten
37.2 g
Vetten
18.2 g
Vezels
6.3 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten